Eğitim Programları

TED GAZİANTEP Kolejinde MEB onaylı ulusal ve uluslararası programlar uygulanır. Bunlar;

• Öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin bütünlük içinde sağlanması için öğretim programlarının sporun ve sanatın farklı dallarını kapsayacak şekilde genişletildiği, ulusal program dâhilinde Anasınıfından 8. sınıf düzeyinde seçmeli derslerle oluşturulan Spor ve Sanat Paketi
• Spor, Kültür, Sanat (SKS) Etkinlikleri ile öğrencilerin ders dışı istedikleri bir alanda gelişmeleri sağlanır.
• Okulumuz CPD (Öğretmen Gelişimi Destekleme Programı) kapsamında olan ve 5 TED okulun pilot olarak görevlendirildiği okullardan birisidir.
• ABD Eğitim Ataşeliği ile TED Genel Merkezi işbirliği ile yürütülen ACCESS Sosyal Sorumluluk projesi uygulanmaktadır.
• Cambridge ESOL sınavları uygulanmakta ve sertifika verilmektedir.