Yabancı Dil Eğitimi

TED GAZİANTEP Kolejinde İngilizce dil eğitimi, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanan K12 bütünlüğündeki TED’e özgü İngilizce müfredatı doğrultusunda gerçekleştirilir. Teknolojik donanımlı sınıflarda yabancı öğretmenlerin desteği ile öğrencilerin konuşma, okuma, yazma ve dinleme gibi bütün dil becerilerinde kendilerini etkili bir şekilde ifade etmeleri sağlanır. Ders içi ve ders dışı etkinliklerin yanı sıra yurt dışı programlarıyla öğrencilerin hem yabancı kültürleri tanımaları hem de öğrendikleri dili doğal ortamlarında kullanmaları için fırsat yaratılır. Öğrencilere 2. yabancı dil olarak Almanca,seçmeli ders kapsamında sunulur. Kaliteli yabancı dil eğitimi,TED Okullarının temel özelliklerinden biridir.