4. TED'in Uygulamaları Konferansı

TED'in Uygulamaları Konferansı'nın dördüncüsü; 8 TED okulumuzdan öğretmen ve yöneticilerin katılımı ile TED Malatya Kolejinin ev sahiplindiğinde yapıldı. İki gün sürecen konferansta Türkçe, matematik, fen bilimleri, okul öncesi ve sınıf öğretmenleri katıldı. Konferans, TED Malatya Koleji'nin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Türk Eğitim Derneği Okul Geliştirme Koordinatörü Dr. Şule AKALIN'ın konuşmasının ardından Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Fatma HAZIR BIKMAZ'ın TED öğretmenlerine verdiği seminerle devam etti. TED'in Uygulamaları Konferansı, 2.Gününde çeşitli eğitim ve seminerlerle sona erdi. Konferansa Türk Eğitim Derneği Okul Geliştirme Koordinatörlüğü Danışmanları, TED Batman Koleji, TED Diyarbakır Koleji, TED Elazığ Koleji, TED Gaziantep Koleji, TED Hatay Koleji, TED Sivas Koleji, TED Şanlıurfa Koleji yönetici ve öğretmenleri katıldı.