Okul Aile Birliği

Değerli Velilerimiz,

TED Gaziantep Koleji Okul Aile Birliğimiz Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek göreve başlar.

Birliğimizin en temel hedefi; öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitimi'nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İnkılap ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmeleri için, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü ve etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin TED Gaziantep Koleji velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz her hafta Perşembe günü okulda toplanır.

Her TED Gaziantep Koleji velisi Okul Aile Birliğinin doğal bir üyesidir.

Okul Aile Birliğinin 2017 Çalışmaları:

Okul Aile Birliği Kapadokya Gezisi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Plastik Kapak Toplama Kampanyası Katılımımız